Jerzy Kurowski, dyrektor ds. sprzedaży i marketingu Cykoria S.A.
Polacy kochają gotować i przygotowywać domowe przetwory na zimę. Wszechobecny brak czasu sprawia jednak, że tradycyjne smażenie konfitur jest ogromnym wyzwaniem dla większości gospodyń domowych. Z pomocą przychodzi Konfiturka, doskonały środek żelujący, niezbędny w każdej kuchni, pozwalający na przygotowanie dżemów i konfitur w zaledwie parę minut. Produkt ten, ze względu na wysoką jakość i ugruntowaną pozycje na rynku jest chętnie i często kupowany w sezonie owocowym, dlatego warto mieć go na sklepowej półce.
Co jeszcze dobrze sprzedaje się w letnie miesiące? Naszym hitem są przyprawy do kwaszenia i konserwowania ogórków oraz papryki, które umożliwiają błyskawiczne przygotowanie przetworów na zimę. Idealnie dobrane proporcje oraz użyte w produkcji polskie surowce sprawiają, że produkty te cieszę się dużym powodzeniem nawet wśród najwybredniejszych kulinarnych smakoszy, którzy doceniają naturalny charakter naszych przypraw.
tagi: Cykoria ,
Historia Toruńskich Piwnic Win VINPOL mogłaby posłużyć za...
Herbapol-Lublin został uhonorowany tytułem „Odpowiedzialny...
Grupa Żabka została po raz pierwszy objęta kompleksową...
Prof. G. Kołodko: Trump osiągnie efekt odwrotny od...
Ich udział najszybciej rośnie w Polsce...
Może to sprzyjać podejmowaniu nieracjonalnych decyzji...
Bez rekompensat sytuacja rolników może się pogarszać...
Inflacja napędza spiralę...