Garrone na rynku dostępne są w trzech wariantach: Bianco, Rosso i Cherry. Garrone Bianco jest najpopularniejszym klasycznym, włoskim wermutem. Jest produkowany z wyselekcjonowanych białych win najwyższej jakości, według oryginalnej włoskiej receptury, stanowiącej połączenie mieszanki alpejskich ziół z aromatem egzotycznych przypraw. Jasno-złota barwa i zachwycający aromatyczny zapach to jedne z wyróżników tego produktu. Garrone Rosso jest wermutem intensywnym smaku, produkowanym z czerwonego wina i wyciągu z wybranych aromatycznych przypraw ziołowych. Garrone Cherry (po raz pierwszy dostępny w Polsce) produkowany jest z wiśni i dojrzałego czerwonego wina. Zapach i smak dojrzałych owoców, doskonale komponują się z klasycznymi cechami najlepszego wermutu.
Wprowadzeniu wermutów Garrone do oferty handlowej Polmosu Lublin towarzyszą działania marketingowe. Pod koniec lutego br., w wybranych punktach sprzedaży pojawią się materiały POS: zawieszki z wizerunkiem Paolo Cozza, listwy półkowe, cenówki, wobblery. Ambasadorem marki Garronew Polsce został Paulo Cozza, jeden z najpopularniejszych Włochów mieszkających w Polsce, cieszący się ogromną sympatią znawca kuchni i najlepszych włoskich smaków.
tagi: Polmos Lublin ,
Z analizy ekspozycji półkowej przeprowadzonej przez firmę...
Magazyn o powierzchni 43 000 m² zostanie oddany do użytku w...
Zaległe zadłużenie kredytowe i pozakredytowe producentów...
Platforma strategicznego dialogu w Warszawie i Waszyngtonie...
Kobiety wciąż są w mniejszości we władzach spółek...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...