Szacowana wielkość produkcji wyrobów cukierniczych to 10-15 tys. ton rocznie. Nowy zakład sfinansowany został przez Krajową Spółkę Cukrową (KSC), która posiada 100 proc. udziałów Fabryki Cukierków „Pszczółka”. Inwestycja kosztowała KSC 153 mln zł.
tagi: Fabryka Cukierków , Pszczółka , nowoczesna fabryka , Krajowa Spółka Cukrowa , KSC ,
Jak wynika z najnowszego raportu firmy technologicznej...
Dzięki podpisanej z Axpo Polska umowie route-to-market sklepy...
Lidl jako pierwsza sieć handlowa zamontowała butelkomaty we...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...
Inwestycje w maszyny i wyższa sprzedaż...
Eksperci zapowiadają, że nowe przepisy TFR i MiCA...
W ubiegłym roku uchwalono 14 tys. stron nowego prawa....