• 2 kostki serka topionego SERTOP
• 1 puszka pomidorów/ pół kg świeżych pomidorów
• 100 g kwaśnej śmietany
• 100g słodkiej śmietany
• kilka kropel soku z cytryny
• pieprz, sól oraz ostra papryka
Przygotowanie:
Pomidory z puszeczki albo świeże bez skóry miksujemy razem z serkiem, śmietanką (pół na pół: słodka i kwaśna) i kilkoma kroplami soku z cytryny w blenderze, przyprawiamy do smaku pieprzem, ostrą papryką oraz solą. I gotowe! Taki koktajl świetnie nadaje się na cieplejsze dni, jako chłodnik.
Więcej przepisów na: www.sertop.com.pl
Autor: Sonia
tagi: Sertop , krem pomidorowy , przepisy kulinarne ,
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Należąca do koncernu FoodWell marka Bakalland dołączyła do...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...