Ten program to zupełna nowość zarówno dla marki Prymat, jak i POLSATU, który do tej pory nie miał w swojej ramówce tego typu formatu, a kulinaria są przecież nadal na topie. Choć formuła, jak i sam prowadzący są znane, to będzie to coś zupełnie nowego.
Apetyczne zbliżenia oraz dynamiczne i ciekawe ujęcia sprawią, że będzie nowocześnie, jeszcze smaczniej, a do tego inspirująco! To także doskonała okazja, aby dotrzeć do nowej grupy widzów, tym bardziej, że nasz program pojawi się w atrakcyjnym czasie antenowym tuż przed serialem "Pierwsza miłość" o godz. 17:55.
W programie przyrządzane będą przede wszystkim dania kuchni polskiej, niejednokrotnie zaprezentowane w nowatorskim wydaniu, z łatwo dostępnych składników. Pojawią się między innymi przepisy na pieczone gołąbki z kaszą pęczak czy zupę krem z pieczonej pietruszki z jabłkiem. Nie zabraknie kulinarnych niespodzianek.
Przy okazji Robert Sowa pokaże, jak w prosty sposób zmodyfikować znane i lubiane przepisy. Odpowie też na pytania widzów, podzieli się przydatnymi poradami, zwróci uwagę na ciekawe triki i kulinarne patenty oraz zdradzi, jak przyprawiać, aby zawsze było smacznie i aromatycznie.
Emisja od 29 lutego, - od poniedziałku do piątku - godz. 17:55, POLSAT.
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...
Bądź na bieżąco z wiadomościami z rynku FMCG
Zaprenumeruj bezpłatny newsletter Portalu Kupców Polskich
Bezpłatny newsletter, to przegląd najważniejszych wiadomości ukazujących się w Portalu Kupców Polskich
www.hurtidetal.pl. Subskrypcja bezpłatna!
Aby zamówić newsletter, wystarczy wpisać adres e-mail w polu poniżej.
Twój adres został dodany do naszego newslettera, dziękujemy!Podany adres email jest niepoprawny
Podając adres email wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych (pokaż więcej)
podanych przeze mnie w powyższym formularzu w zakresie danych identyfikacyjnych i teleadresowych przez Wydawnictwo
Fischer Trading Group Spółka z o.o. dla celów promocji produktów i usług
oraz na dostarczanie mi informacji handlowej za pomocą środków komunikacji elektronicznej.
Jestem świadomy, że podanie danych osobowych jest dobrowolne, a powyższą zgodę mogę w każdej chwili cofnąć w
całości lub w części. Więcej o sposobie przetwarzania Twoich danych osobowych oraz przysługujących Ci w związku z tym uprawnieniach czytaj w Regulaminie.
Pamiętaj, że w każdym momencie możesz zrezygnować z otrzymywania newslettera.