Z rynku FMCG

Mięsa pieczone w sklepach ZM "Wierzejki"

Czwartek, 18 lutego 2016
W wybranych sklepach firmowych Zakładów Mięsnych "Wierzejki" pojawiły się piece, dzięki którym Klienci mogą kupić mięso pieczone na specjalne życzenie. Wystarczy poprosić pracowników sklepu o upieczenie wybranego rodzaju mięsa. Zamówiony kawałek szynki, schabu, boczku, karkówki czy łopatki będzie gorący, smaczny i gotowy do jedzenia.
Taka usługa zwiększa nieco koszt produktu, jednak warto mieć na uwadze, że w czasie pieczenia mięso znacznie traci na wadze. Do produkcji 1 kilograma pieczonego mięsa potrzebne jest ok. 1,2 kilograma mięsa surowego.

Na chwilę obecną świeżo pieczone mięso można kupić w następujących sklepach:
  • Dębe Wielkie, ul. Przemysłowa 3a
  • Łódź, ul. Limanowskiego 104
  • Mińsk Mazowiecki, ul. Wyszyńskiego 30
  • Siedlce, ul. Mazurska 2
  • Siedlce, ul. Młynarska 15
  • Warszawa, ul. Burgaska 2/4
  • Warszawa, ul. Cynamonowa 2
W najbliższym czasie pojawią się również kolejne sklepy, w których można będzie kupić pieczone na życzenie mięso:
  • Łódź, ul. Puszkina 19
  • Łódź, ul. Zakładowa 56
  • Międzyrzec Podlaski, ul. Targowa 8
  • Radzyń Podlaski, ul. Ostrowiecka 3



źródło: wierzejki.pl


tagi: Zakłady Mięsne , Wierzejki , mięso pieczone ,