Z rynku FMCG

Marol gotuje przed świętami ze swoimi klientami

Czwartek, 10 grudnia 2015
ZŁOTY KLUB MAROLA to inicjatywa, która została zainaugurowana na początku tego roku. W piątek, 4 grudnia br. już po raz czwarty, spotkali się najważniejsi Klienci z poszczególnych oddziałów Marola.
W poznańskiej Restauracji SPOT pod okiem crème de la crème polskich szefów kuchni: Jana Kuronia, Jacka Wolframa, Jerzego Nogala, Jakuba Steuermarka, Jakuba Ignysia i pod wodzą znanej prowadzącej program w stacji Kuchnia+ Mariety Mareckiej, Klienci przygotowywali świąteczne potrawy z tradycyjnych składników, ale w zupełnie nowym wydaniu.

Spotkanie rozpoczął Dyrektor Zarządzający Marola Maciej Koralewski od podsumowania mijającego roku oraz wręczenia nagród dla klientów w dwóch kategoriach: za największy wzrost obrotów w 2015 r. oraz za najszersze zakupy w Marolu od stycznia do października 2015 r. Po oficjalnym rozpoczęciu Marieta Marecka rozpoczęła nieoficjalną, warsztatową część spotkania. Przedstawiła pięciu prowadzących Kucharzy, którzy łącząc siły w ponad dziesięcioosobowe grupy zabrali się do przygotowywania wieczornej kolacji. Na zakączenie po świetnej zabawie, niezapomnianej atmosferze oraz niezwykłych doznaniach kulinarnych wręczono pamiątkowe dyplomy oraz nagrody dla najbardziej zaangażowanych osób.




tagi: Marol , święta , gotowanie ,