Nowości

„MAJONEZY” z Kętrzyna dla gastronomii

Piątek, 26 czerwca 2015
Firma z Kętrzyna opracowała autorską linię GUSTUS HoReCa skierowaną do odbiorców B2B, m.in. producentów sałatek, sosów i dodatków.
Spółdzielnia Pracy Produkcyjno-Handlowa „MAJONEZY” specjalizuje się w produkcji sosów zimnych. Jej flagowe marki to Majonez Kętrzyński i Musztarda Kętrzyńska. Poza propozycją dla klientów indywidualnych, firma przygotowała również ofertę B2B skierowaną do producentów sałatek, sosów i dodatków oraz przedstawicieli branży gastronomicznej i hotelarskiej.

To autorska linia produktów sygnowanych marką GUSTUS HoReCa, m.in. majonez bazowy, stołowy, lekki, do dekoracji, musztarda sarepska czy o smaku chrzanowym. – Powstają w oparciu o nasze tradycyjne, oryginalne receptury, ale są wśród nich też zupełnie nowe propozycje, niedostępne w sprzedaży detalicznej – mówi Leszek Kuszczak, szef marketingu firmy. – Jesteśmy  bardzo elastyczni i staramy się  dopasować opakowania i asortyment do wymagań naszych partnerów. Do każdego klienta podchodzimy indywidualnie, uwzględniając jego oczekiwania i potrzeby biznesowe. Proponujemy wysokiej jakości produkty w konkurencyjnej cenie.

Szczegółową ofertę dla partnerów przygotowuje dział handlowy firmy.
Więcej Informacji na http://ketrzynski.redicon.pl/gustus



tagi: Majonezy z Kętrzyna , GUSTUS HoReCa , gastronomia ,