Idea świątecznej kartki z przepisami kulinarnymi jest kontynuacją pomysłu, który po raz pierwszy został wykorzystany przy okazji projektowania kartek na ubiegłoroczne Święta Bożego Narodzenia, na których to ser Almette z kolorowym pieprzem inspirował także kulinarnie! Autorem przepisów jest David Gaboriaud - jeden z najlepszych szefów kuchni młodego pokolenia, trener kuchni francuskiej i propagator idei slow food. Kulinarne inspiracje czerpie z Francji, która jest jego ojczyzną i Polski, gdzie mieszka od lat.
Firmowe kartki świąteczne są częścią rytuału świątecznego, ale przede wszystkim są znakiem, że firma Hochland, producent linii serów Almette FRUIT pamięta o podwykonawcach, partnerach handlowych i firmach współpracujących. Wysłanie życzeń na kartce świątecznej jest tradycją, która wspiera budowanie pozytywnego wizerunku firmy i jest doceniane przez odbiorców.
Linia serów Almette Fruit jest dostępna na rynku od lutego 2014 roku i odpowiada na oczekiwania konsumentów oferując: puszysty serek ze znanymi i lubianymi owocami w wyrafinowanych połączeniach i „czystą” formułę - bez zagęstników, barwników i konserwantów. Dzięki nowej, owocowej linii Almette Fruit konsumenci jeszcze bardziej odczują przyjemność jedzenia serków puszystych i zainspirują się do jedzenia ich nie tylko na kanapce…
tagi: Wielkanoc , Almette , FRUIT , ser , serek ,
Polska Izba Handlu apeluje o niepodejmowanie decyzji, które...
Historia Toruńskich Piwnic Win VINPOL mogłaby posłużyć za...
Herbapol-Lublin został uhonorowany tytułem „Odpowiedzialny...
Prof. G. Kołodko: Trump osiągnie efekt odwrotny od...
Ich udział najszybciej rośnie w Polsce...
Może to sprzyjać podejmowaniu nieracjonalnych decyzji...
Bez rekompensat sytuacja rolników może się pogarszać...
Inflacja napędza spiralę...