Na stoisku Develey i TABASCO (stoisko C-6) będzie można podziwiać pokazy „Pizza Freestyle” przygotowane przez Italian School of Pizza oraz gotowanie na żywo w wykonaniu Doradców Kulinarnych Develey Food Servive, Adama Rzewuskiego i Pawła Filipiaka. Eksperci zademonstrują uniwersalność zastosowania sosów TABASCO. Pokażą zwiedzającym, że ostre sosy pasują nie tylko do pizzy oraz drinków, ale są także idealną marynatą np. do tuńczyka i doskonałym składnikiem tradycyjnych dań kuchni polskiej tj. pieczonej karkówki czy tatara z łososia.
Program pokazów gotowania na żywo:
26.03 środa
10 : 00 Wariacje na słodko i wytrawnie. W roli głównej sernik z miodowego serka koziego.
13 : 00 Pizza Italiana. Pokaz Pizza Freestyle.
15 : 00 Karkówka w serowym duecie.
16 : 00 Deska serów po francusku – czyli co, gdzie i z czym.
27.03 czwartek
10 : 00 Wariacje na słodko i wytrawnie. W roli głównej sernik z miodowego serka koziego.
13 : 00 Pizza Italiana. Pokaz Pizza Freestyle.
15 : 00 Burger na wiele sposobów.
16 : 00 Gnocchi w dwóch odsłonach.
27.03 piątek
10 : 00 Wariacje na słodko i wytrawnie.
11 : 00 Pizza Italiana. Pokaz Pizza Freestyle.
14 : 00 Tatar z łososia w towarzystwie serka koziego.
tagi: TABASCO , Develey,targi , EuroGastro ,
Polska Izba Handlu apeluje o niepodejmowanie decyzji, które...
Historia Toruńskich Piwnic Win VINPOL mogłaby posłużyć za...
Herbapol-Lublin został uhonorowany tytułem „Odpowiedzialny...
Prof. G. Kołodko: Trump osiągnie efekt odwrotny od...
Ich udział najszybciej rośnie w Polsce...
Może to sprzyjać podejmowaniu nieracjonalnych decyzji...
Bez rekompensat sytuacja rolników może się pogarszać...
Inflacja napędza spiralę...