W tym roku, na Wielkanoc marka Gobarto wzbogaciła swoją ofertę o nowe wędliny. Wszystkie zostały przygotowane z najwyższą starannością, dzięki temu są nie tylko idealną bazą do wielkanocnych dań ale również wspaniale smakują podane samodzielnie.
Kiełbasa biała idealna do żurku
Kiełbasa biała Gobarto wspaniale podkreśli smak tradycyjnego wielkanocnego żurku, którego nie może zabraknąć podczas świątecznego śniadania. Kiełbasa biała jest parzona, zawiera aromatyczne przyprawy, z przewagą majeranku. Jej delikatny i charakterystyczny smak bez wątpienia podkreśli wyjątkowość wielkanocnej potrawy.
Szynka jak domowa
Tradycyjnie szynka odgrywa ważną rolę w wielkanocnej święcące. Dobrze podana jest prawdziwym rarytasem. Przywodzi na myśl wspomnienie dawnego smaku. Taka właśnie jest Szynka jak domowa firmy Gobarto. Produkt peklowany metodą tradycyjną. Swój wyjątkowy aromat zawdzięcza procesowi wędzenia. Szynka może stanowić wspaniały dodatek do dań zimnych oraz ciepłych, jak również może zostać samodzielnie podana.
Tradycyjna karkówka Hrabiego
Na wielkanocną ucztę firma Gobarto przygotowała także karkówkę Hrabiego. Peklowana na sucho z dodatkiem staranie wyselekcjonowanych przypraw, nadających jej charakterystyczny, pikantny smak. Następnie parzona oraz wędzona. Dzięki takiemu procesowi przygotowania jej smak jest niepowtarzalny. Idealnie nadaje się do potraw z jajkami oraz chrzanem.
Dzięki produktom Gobarto wielkanocne śniadanie będzie miało doskonały i klasyczny smak
Firma Mars Polska po raz kolejny została wyróżniona za swoje...
Podczas jubileuszowej konferencji Forum Odpowiedzialnego...
Kolejny raz dobre praktyki Hochland Polska dotyczące...
Konieczne jest złagodzenie podejścia...
Napływ nowych pracowników znacznie zmienił polski rynek pracy...
W odpowiedzi na postulaty organizacji pracodawców i związków...
Prof. G. Kołodko: Trump osiągnie efekt odwrotny od...
Ich udział najszybciej rośnie w Polsce...