Szefowie kuchni Knorr wykorzystali całą swoją wiedzę i ogromne kulinarne doświadczenie, by opracować recepturę najsmaczniejszego wigilijnego barszczu. Chcieli, by swoim smakiem przypominał ten gotowany przez nasze mamy i babcie. Udało się – barszcz przygotowany z pomocą nowego Barszczu czerwonego Knorr smakuje jak domowy. Kucharze połączyli suszony sok z buraków oraz zioła i przyprawy skomponowane w idealnych proporcjach. Liść laurowy, ziele angielskie, pieprz oraz dodane w nowej recepturze majeranek i czosnek sprawiają, że barszcz jest niezwykle aromatyczny. Natomiast dzięki dużej ilości soku z buraków jest również bardzo esencjonalny i charakteryzuje się intensywną, głęboko czerwoną barwą. Podczas nadchodzącej Wigilii pomoże nam przygotować pyszny tradycyjny barszcz, znakomity do krokietów lub pierogów. Najsmaczniejszy[1]!
WARTO WIEDZIEĆ
Buraki, z których pochodzi sok w recepturze Barszczu czerwonego Ekspresowego Knorr, pochodzą wyłącznie z otwartych upraw prowadzonych zgodnie z ideą zrównoważonego rozwoju. Zbierane są w sezonie, kiedy osiągają pełnię smaku i wartości odżywczej. Następnie zostały poddane procesowi suszenia, czyli jednej z najstarszych i najbardziej naturalnych metod przechowywania żywności. Dzięki temu na długo zachowują swój smak i aromat, którym możemy się cieszyć w naszych kuchniach, przygotowując tradycyjny świąteczny barszcz czerwony.
Sugerowana cena detaliczna:
1,52 zł.
tagi: Knorr , Unilever , barszcz , barszcz czerwony , święta ,
Tchibo ogłosiło nową, globalną strategię klimatyczną...
Działalność Nestlé w Polsce wsparła utrzymanie 45,2 tys...
W pierwszym półroczu 2025 roku sieci handlowe w Polsce...
W obliczu narastających napięć geopolitycznych i...
To coraz istotniejszy klient dla sektora bankowego...
Instytucje kontrolujące stopniowo zmieniają swój charakter...
Bitcoin może kosztować nawet 200 tys. dolarów...
Potrzebne zachęty do dłuższej aktywności zawodowej...