Wytworzone z najwyższej jakości mięsa wieprzowego, „Kabanosy ze spiżarni” są uniwersalną i sycącą przekąską – 100 g wyrobu powstało ze 185,2 g mięsa. Dodatkowym atutem tej suszonej wędliny jest możliwość przechowywania poza lodówką. Aby się nimi delektować, wystarczy wrzucić je do plecaka i ruszyć na wycieczkę.
„Kabanosy ze spiżarni” powstają z najwyższej jakości mięsa wieprzowego, poddawane są procesowi wędzenia i suszenia. Dzięki temu uzyskują piękny kolor, smak i zapach. „Kabanosy ze spiżarni” mają formę cieniutkich kiełbasek, przez co są wyjątkowo poręczną przegryzką, która doskonale sprawdzi się w wielu sytuacjach. Na uwagę zasługują kabanosy smakowe z dodatkiem wyrazistych przypraw – chilli i pieprzu, to propozycja dla smakoszy ceniących intensywniejsze walory smakowe – mówi Urszula Nowak główny technolog z Zakładów Mięsnych Pekpol Ostrołęka.
Zakłady Mięsne Pekpol znane są konsumentom z wysokiej jakości „Kabanosów Dębowych”, „Mini Kabanosów Chorizo” oraz „Mini Kabanosów Klasycznych”, które zdobyły już grono swoich wielbicieli.
„Kabanosy ze spiżarni” dostępne są w trzech smakach:
- klasyczne
- z chilli
- z pieprzem
Waga: 120 g (100 g produktu powstało ze 185,2 g mięsa wieprzowego)
Cena: 5,45-5,99 zł
Fot. ZM Pekpol
tagi: Pekpol , ZM , kabanosy , kabanos , zakłąd mięsny , zakłady mięsne , wędlina ,
Ponad 8 tys. wystawców ze 110 krajów zajmuje całą...
Komisja Europejska zaproponowała zakaz stosowania 29...
Ponad 63% młodych Polaków (18–25 lat) najczęściej robi...
Stanowiska polityków wobec regulacji rynku kryptowalut są...
Od 2001 do 2019 roku Polska traciła średnio 6 mld zł rocznie...
Prawnicy ostrzegają, że to rozwiązanie niesie poważne...
Dane KRUS pokazują, że w pierwszym półroczu odnotowano o 13...
Analiza Biura Maklerskiego BNP Paribas....