Upodobania konsumentów zmieniają się w zależności od pory roku. Teraz, kiedy jest chłodno coraz częściej sięgamy po ciepłe i rozgrzewające zupy, a idealnym dodatkiem do nich są serki topione, których ze względu na doskonałą jakość można używać do gotowania. Produkty te nie tylko wzbogacają obiadowy posiłek w solidną porcję białka, ale także nadają im kremową konsystencję i głębię smaku, w zależności od rodzaju wykorzystanego w nich dodatku. Do najlepiej sprzedających się jesienią i zimą serków należą te, z dodatkiem borowików, czosnku, szynki, szczypiorku i cebulki oraz serki, wyprodukowane na bazie tradycyjnych serów żółtych typu Gouda, Tylżycki czy Ementaler. Warto o tym pamiętać, dobierając asortyment produktów do danego sklepu oraz eksponując towar na półce.
Aneta Będkowska, Marketing Manager w Sertop sp. z o.o
Jak podaje ZUS, w ub.r. łączna liczba dni absencji chorobowej...
Bądź na bieżąco z wiadomościami z rynku FMCG
Zaprenumeruj bezpłatny newsletter Portalu Kupców Polskich
Bezpłatny newsletter, to przegląd najważniejszych wiadomości ukazujących się w Portalu Kupców Polskich
www.hurtidetal.pl. Subskrypcja bezpłatna!
Aby zamówić newsletter, wystarczy wpisać adres e-mail w polu poniżej.
Twój adres został dodany do naszego newslettera, dziękujemy!Podany adres email jest niepoprawny
Podając adres email wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych (pokaż więcej)
podanych przeze mnie w powyższym formularzu w zakresie danych identyfikacyjnych i teleadresowych przez Wydawnictwo
Fischer Trading Group Spółka z o.o. dla celów promocji produktów i usług
oraz na dostarczanie mi informacji handlowej za pomocą środków komunikacji elektronicznej.
Jestem świadomy, że podanie danych osobowych jest dobrowolne, a powyższą zgodę mogę w każdej chwili cofnąć w
całości lub w części. Więcej o sposobie przetwarzania Twoich danych osobowych oraz przysługujących Ci w związku z tym uprawnieniach czytaj w Regulaminie.
Pamiętaj, że w każdym momencie możesz zrezygnować z otrzymywania newslettera.