Tarta jest klasycznym wypiekiem z kanonu kuchni francuskiej. Składa się z kruchego ciasta i farszu o dowolnym smaku – wytrawnym lub słodkim. Tarta upieczona w okrągłej foremce z falistym brzegiem może być zarówno daniem obiadowym, jak i lekkim deserem.
Tarty na 1001 sposobów Delecta to zaproszenie do kulinarnej przygody. Opakowanie produktu zawiera dwa uniwersalne składniki: ciasto kruche (w wersji słodkiej lub słonej) oraz fix (rodzaj zagęstnika) do nadzienia (także w dwóch wariantach). Ostateczny smak wypieku zależy od indywidualnie skomponowanych dodatków nadzienia – owoców, warzyw czy mięsa.
Podpowiedzi jak przygotować oryginalną tartę dostarcza książeczka z przepisami, dołączona do każdego opakowania produktu oraz strona www.delektuJEMY.pl
Tarta na 1001 sposobów Delecta to nieskończone źródło inspiracji na codzienny obiad, wykwintną kolację z przyjaciółmi czy oryginalne danie, które pozwoli wykazać się kulinarnymi umiejętnościami przed rodziną i bliskimi.
Nowe Tarty na 1001 sposobów Delecta w wersji na słodko i na słono są dostępne w sprzedaży od 20 czerwca br. w tradycyjnym i nowoczesnym kanale dystrybucji. Wprowadzeniu produktu na półki towarzyszą działania w Internecie i punktach sprzedaży. Na jesień br. zaplanowano silną kampanię reklamową, której szczegóły poznamy po wakacjach.
tagi: Rieber Foods Polska , Delecta , tarta ,
Żabka Polska, jako pierwsza sieć handlowa w Polsce zdobyła...
Prezes Zarządu Spółdzielni Mleczarskiej Mlekpol Tadeusz...
W 2024 roku polscy konsumenci kupowali ponad 1 mln butelek i...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...