Kotleciki z mięsa wołowego w sosie z warzywami oraz Kotleciki z mięsa wieprzowego w sosie z warzywami to produkty, w skład których wchodzą wyłącznie naturalne składniki. Ponadto oba produkty charakteryzują się wysoką zawartością mięsa (96%), nie zawierają konserwantów i E-dodatków, a także glutaminianu sodu, polifosforanów ani sztucznych barwników. Wybornym mięsnym kotlecikom towarzyszy wyśmienity sos pomidorowy z dodatkiem smacznych warzyw i aromatycznych przypraw, który idealnie uzupełnia delikatny smak mięsa.
Kotleciki z mięsa wieprzowego w sosie z warzywami oraz Kotleciki z mięsa wołowego w sosie z warzywami otrzymały prestiżowy tytuł „Produkt Najwyższej Jakości” w ramach konkursu Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym organizowanym przez Oddział Technologii Mięsa i Tłuszczu Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego pod patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Komisja konkursowa doceniła wysoką jakość produktów i ich niezwykłe walory smakowe. Ponadto Kotleciki z mięsa wieprzowego w sosie z warzywami zostały wyróżnione odrębnym dyplomem za otrzymanie wysokich not w ocenie sensorycznej, co zdarza się niezwykle rzadko.
Kotleciki oferowane są w dwóch wersjach smakowych: z mięsem wieprzowym i z mięsem wołowym w słoiczkach (masa netto 475 g).
tagi: Zakłady Mięsne , Łmeat-Łuków , kotleciki ,
Grupa wypracowała stabilne wyniki finansowe na poziomie 287,4...
Należąca do koncernu FoodWell marka Bakalland dołączyła do...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...