Największą zaletą Makaronu Międzybrodzkiego jest fakt, że wykonano go ze świeżo wybijanych jaj oraz gruboziarnistej, pszennej mąki durum. Dzięki tym składnikom makaron po ugotowaniu nie skleja się. Tak przygotowany zawiera dużo witamin, składników mineralnych i błonnika. Przez specjalny sposób mielenia mąki zawiera mnóstwo substancji odżywczych. Do jego produkcji wykorzystuje się okrywkę nasienną zboża. Wszystko to sprawia, że dania przyrządzone są smaczne i zdrowe.
Makaron Międzybrodzki 4-jajeczny ryż
Cena: 2,80 zł
Gramatura: 250 g
tagi: Makaron Międzybrodzki ryżowy , makaron , Międzybrodzkie Makarony , riso ,
„Pomaganie mamy w naturze” – to jeden z trzech głównych...
Colian tymczasowo wstrzymał produkcję kultowej Oranżady...
Agnieszka Wachnicka, wiceprezes Związku Banków Polskich...
Z danych Ministerstwa Finansów wynika, że w pierwszej...
Jak wynika z raportu UCE RESEARCH i SYNO Poland...
Kluczowe towary rolne, a zwłaszcza zboża (kukurydza, pszenica...
Rolnicy mogą się spodziewać nawet o 20 proc. mniejszych...