Największą zaletą Makaronu Międzybrodzkiego jest fakt, że wykonano go ze świeżo wybijanych jaj oraz gruboziarnistej, pszennej mąki durum. Dzięki tym składnikom makaron po ugotowaniu nie skleja się. Tak przygotowany zawiera dużo witamin, składników mineralnych i błonnika. Przez specjalny sposób mielenia mąki zawiera mnóstwo substancji odżywczych. Do jego produkcji wykorzystuje się okrywkę nasienną zboża. Wszystko to sprawia, że dania przyrządzone są smaczne i zdrowe.
Makaron Międzybrodzki 4-jajeczny ryż
Cena: 2,80 zł
Gramatura: 250 g
tagi: Makaron Międzybrodzki ryżowy , makaron , Międzybrodzkie Makarony , riso ,
ZPPM podsumowuje osiągnięcia dla rolnictwa i sektora...
Od 12 czerwca Związek Pracodawców Przemysłu Piwowarskiego...
W maju br. liczba wizyt wzrosła rok do roku w każdym badanym...
Problemem są też niejasne ich interpretacje...
Firmy apelują o szybkie wdrożenie przepisów...
Konieczne jest złagodzenie podejścia...
Napływ nowych pracowników znacznie zmienił polski rynek pracy...
W odpowiedzi na postulaty organizacji pracodawców i związków...