Największą zaletą Makaronu Międzybrodzkiego jest fakt, że wykonano go ze świeżo wybijanych jaj oraz gruboziarnistej, pszennej mąki durum. Dzięki tym składnikom makaron po ugotowaniu nie skleja się. Tak przygotowany zawiera dużo witamin, składników mineralnych i błonnika. Przez specjalny sposób mielenia mąki zawiera mnóstwo substancji odżywczych. Do jego produkcji wykorzystuje się okrywkę nasienną zboża. Wszystko to sprawia, że dania przyrządzone są smaczne i zdrowe.
Makaron Międzybrodzki 4-jajeczny ryż
Cena: 2,80 zł
Gramatura: 250 g
tagi: Makaron Międzybrodzki ryżowy , makaron , Międzybrodzkie Makarony , riso ,
„Nagroda Orła ESG to dla nas ogromne wyróżnienie” - z...
Wojna cenowa między największymi na rynku dyskontami jest...
Żabka oficjalnie otworzyła nowoczesne centrum logistyczne w...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...
Inwestycje w maszyny i wyższa sprzedaż...