Nowości

Wędlina Cedrobu w serduszka

Środa, 13 lutego 2013 Autor: Maja Święcka,
Walentynki zbliżają się do nas wielkimi krokami. 14 lutego obchodzić będziemy święto miłości. Lubimy to uczucie kiedy wpadamy sobie w oko. Serce bije szybciej, podwyższa się ciśnienie krwi a laboratorium miłości, znajdujące się w naszych ciałach, zaczyna działać na pełnych obrotach. Warto jednak zastanowić się przez chwilę czym tak naprawdę jest stan zakochania, jak wpływa na nasz organizm i jak możemy w tym czasie zadbać o zdrowie swoje i swojego partnera?

Firma Cedrob specjalnie z myślą o celebracji święta Walentego, przygotowała dla swoich fanów nowy produkt – drobiową wędlinę „Serduszka z Cedrobu”, które idealnie sprawdzą się jako składnik walentynkowego śniadania. Przygotowując wspólnie romantyczne śniadanie warto pamiętać, że właściwie komponowanie posiłków może naładować nas energią i dobrze nastroić na cały długi dzień.

Warunkiem jest odpowiednia proporcja białka i węglowodanów. Dlatego obok pysznej jajecznicy należy uwzględnić sandwiche, najlepiej z ciemnego, pełnowartościowego pieczywa obowiązkowo z pyszną drobiową wędliną i dodatkiem warzyw. Nie zapominajmy, że aby zachować odpowiednie proporcje składników, na 100 g węglowodanów musimy użyć co najmniej 20g wędliny. Śniadanie zakochanych z Serduszkami z Cedrobu powinno dopełnić także ciepłe kakao, dobre źródło wapnia, białka i węglowodanów, dla romantycznego aromatu posypane odrobiną cynamonu.

Wspólne śniadanie w łóżku z Serduszkami z Cedrobu umilą dzień wszystkim zakochanym. Pamiętaj - Ci, których kochasz powinni czuć, że o nich pamiętasz i troszczysz się o ich dietę.

Serduszka z Cedrobu

Opakowanie 3 kg – cena detaliczna 16,25 zł/kg

tagi: Cedrob , wędlina , walentynki ,