Nowości

Z poszanowaniem tradycji

Środa, 13 lutego 2013 Autor: Maja Święcka,
W czym tkwi sekret smacznych krokietów z mięsem? Kluczem do sukcesu jest delikatne ciasto otulone chrupiącą panierką oraz wyrazisty, domowy smak farszu. Takim właśnie połączeniem od lat uwodzi marka Jawo – doskonale znany producent gotowych dań mrożonych.

Tradycyjna receptura i najwyższa jakość składników sprawiają, że krokiety z mięsem Jawo stają się nieodzownym towarzyszem czerwonego barszczu, są też doskonałą propozycją samodzielnego dania na niezobowiązujące spotkanie z rodziną czy przyjaciółmi.

Sposób przygotowania krokietów jest bardzo prosty: produkt należy najpierw rozmrozić, a następnie, według swoich upodobań, można je odsmażyć na patelni (ok. 3 min), w piekarniku (ok. 8 min) lub po prostu pogrzać w mikrofalówce (1-3 min.).

Dowodem na wysoką jakość produktów Jawo, od lat cenionych przez konsumentów, są przyznane wyróżnienia i certyfikaty, m.in. znak ,,Poznaj Dobrą Żywność”.

www.jawo.pl

Marka: Jawo
Opakowanie: 400 g
Cena:  ok. 7,50 zł

tagi: Jawo , krokiety , krokiety mięsne ,