Cynamon dodaje się do słodkich potraw, ciast, ryżu, kompotów, wypieków, sosów, deserów czekoladowych, kisieli, budyniów, galaretek, potraw z ryżu i kaszy, grochu, twarogów oraz do dań kuchni orientalnej. Stosuje się go także do aromatyzowania wina i piwa. Teraz cynamon Cykoria występuje w nowym opakowaniu, z charakterystycznym, czerwonym logo firmy.
Cena: 0,65 zł za 20 g opakowanie
Producent: www.cykoria.com.pl
tagi: Cynamon , Cykoria , nowe opakowanie ,
Stock Polska uruchomił jedno z najnowocześniejszych centrów...
Wraz z początkiem lipca funkcję Dyrektora Marketingu...
Nabór wniosków ruszy w sierpniu...
Kredyty udzielane firmom oraz ratalne mają się gorzej...
Mają być gotowe w wakacje...
Wstępne obliczenia sugerują, że trwające fale upałów w...
Ze wstępnych danych Ministerstwa Rodziny, Pracy i Polityki...