Cynamon dodaje się do słodkich potraw, ciast, ryżu, kompotów, wypieków, sosów, deserów czekoladowych, kisieli, budyniów, galaretek, potraw z ryżu i kaszy, grochu, twarogów oraz do dań kuchni orientalnej. Stosuje się go także do aromatyzowania wina i piwa. Teraz cynamon Cykoria występuje w nowym opakowaniu, z charakterystycznym, czerwonym logo firmy.
Cena: 0,65 zł za 20 g opakowanie
Producent: www.cykoria.com.pl
tagi: Cynamon , Cykoria , nowe opakowanie ,
Z najnowszego rynkowego raportu wynika, że w tym roku 24%...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...
Inwestycje w maszyny i wyższa sprzedaż...
Eksperci zapowiadają, że nowe przepisy TFR i MiCA...
W ubiegłym roku uchwalono 14 tys. stron nowego prawa....