Nowości

Kluski Śląske z mięsem - obiad dla zabieganych

Poniedziałek, 07 stycznia 2013
Wszystkim osobom, które od gotowych dań obiadowych oczekują nie tylko łatwości przygotowania, ale także doskonałego smaku, częstochowska firma Jawo poleca Kluski śląskie z mięsem.
Smak klusek śląskich z mięsem Jawo kojarzy się z domową, aromatyczną kuchnią. Każda z ziemniaczanych kul nadziana jest doskonale doprawionym, wołowo-wieprzowym mięsem najwyższej jakości. Poza niezwykłymi walorami smakowymi, kluski mają tę zaletę, że dzięki dużej ilości farszu są niezwykle sycące i zaspokoją głód nawet największych głodomorów.
 
Podane z podsmażoną cebulką smakują pysznie, a dodany do nich bukiet surówek uzupełni potrawę o niezbędne witaminy, czyniąc z niej pełne i błyskawiczne drugie danie. Produkt nie zawiera glutenu.
 
Aby przygotować Kluski śląskie z mięsem Jawo, wystarczy wrzucić je do wrzącej wody i od momentu wypłynięcia gotować ok. 9-10 minut.
 
Produkt znaleźć można w dobrych sklepach spożywczych i supermarketach, rozpoznamy go z łatwością po kolorowym, rodzinnym opakowaniu, oraz atrakcyjnej cenie. 
 
Marka: Jawo
Opakowanie: 450 g
Cena:  ok.  6,25 zł

tagi: Jawo , kluski śląskie , obiad , ,