Zupa grzybowa, barszcz z uszkami, pierogi z grzybami i kapustą, smażony karp, bigos, do tego domowy piernik i makowiec – gdy tylko poczujemy ich zapach przenosimy się myślami w beztroski świat sprzed lat. Bez świątecznej atmosfery, jaką tworzą zapachy wigilijnych potraw, święta straciłyby swój urok i blask. Nawet jeśli przygotowanie bożonarodzeniowych dań wymaga czasu i dodatkowej energii, świąteczny klimat, jaki tworzą własnoręcznie przygotowane potrawy na pewno wynagrodzi nam włożony w nie wysiłek.
Przygotowanie wyśmienitej, pełnej głębokiego smaku i zapachu potrawy wymaga nie tyle szczególnych umiejętności kulinarnych, co użycia odpowiednich, dedykowanych poszczególnym potrawom przypraw. Dlatego w portfolio firmy Podravka znajdziemy przyprawy, które ułatwią nam wydobycie zapachów z najbardziej popularnych wigilijnych przysmaków - Vegeta Natur do dań z grzybów, Vegeta do ryb i Vegeta do bigosu to kompozycje, które idealnie dopełnią atmosferę świąt i sprawią, że również w tym roku będą one wyjątkowe.
Ceny Vegety na sklepowych półkach:
Vegeta Natur do dań z grzybów – ok. 2,20 / 20g
Vegeta do ryb – ok. 1,80 / 20g
Vegeta do bigosu – ok. 1,80 / 20g
Podravka inspiruje
Pierogi z kapustą i grzybami – obowiązkowe danie na wigilijnym stole
tagi: święta , Vegeta , Podravka , przyprawy , pierogi , ,
Z analizy ekspozycji półkowej przeprowadzonej przez firmę...
Magazyn o powierzchni 43 000 m² zostanie oddany do użytku w...
Zaległe zadłużenie kredytowe i pozakredytowe producentów...
Obecnie 49,1% Polaków dobrze ocenia swoją sytuację...
Platforma strategicznego dialogu w Warszawie i Waszyngtonie...
Kobiety wciąż są w mniejszości we władzach spółek...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...