Nowości

Powrót do polskich smaków

Wtorek, 06 listopada 2012 Autor: Maja Święcka,
Pierogi z mięsem i kapustą to danie, które najczęściej kojarzy nam się z rodzinnym domem i mamą lub babcią krzątającą się w kuchni. Przygotowanie tej potrawy wymaga nieco czasu. Jeśli go nie mamy lub brakuje nam umiejętności kulinarnych, by samodzielnie wykonać to danie – z pomocą przychodzi firma Jawo.

Pierogi z mięsem i kapustą Jawo są ręcznie robione, dzięki czemu smakują, jak domowe. Farsz przygotowany jest wg starannie opracowanej receptury z najwyższej jakości mięsa wołowego, oraz z kiszonej kapusty.

Ich przygotowanie jest szybkie i proste: wystarczy zamrożone pierogi pojedynczo wrzucać do osolonej wrzącej wody i gotować ok. 10 minut na wolnym ogniu., Okraszone przysmażoną cebulką smakują pysznie. To doskonała propozycja na szybki i smaczny obiad. Podane z sosem z czerwonego wina oraz boczkiem i tymiankiem mogą stać się także wytwornym daniem.
 

Kolorowe i atrakcyjne, 450  gramowe opakowanie Pierogów z mięsem i kapustą Jawo znaleźć można w dobrych sklepach spożywczych.
 
Marka: Jawo
Opakowanie: 450 g
Cena:  ok. 6,25zł

tagi: Jawo , pierogi , pierogi z mięsem ,