Pierogi z mięsem i kapustą Jawo są ręcznie robione, dzięki czemu smakują, jak domowe. Farsz przygotowany jest wg starannie opracowanej receptury z najwyższej jakości mięsa wołowego, oraz z kiszonej kapusty.
Ich przygotowanie jest szybkie i proste: wystarczy zamrożone pierogi pojedynczo wrzucać do osolonej wrzącej wody i gotować ok. 10 minut na wolnym ogniu., Okraszone przysmażoną cebulką smakują pysznie. To doskonała propozycja na szybki i smaczny obiad. Podane z sosem z czerwonego wina oraz boczkiem i tymiankiem mogą stać się także wytwornym daniem.
Kolorowe i atrakcyjne, 450 gramowe opakowanie Pierogów z mięsem i kapustą Jawo znaleźć można w dobrych sklepach spożywczych.
Marka: Jawo
Opakowanie: 450 g
Cena: ok. 6,25zł
tagi: Jawo , pierogi , pierogi z mięsem ,
Henkel: Bardzo dobre wyniki za 2024 rok dowodzą sukcesu...
Carrefour Polska finalizuje gruntowny remodelling swojego...
73% Polaków uznaje system kaucyjny za najlepszy sposób...
Według znawców tematu, spadek napływu spraw oznacza w teorii...
Kluczowymi partnerami stają się firmy z Wielkiej Brytanii...
Ważne jest też zaufanie i ograniczenie biurokracji...
Wyniki raportu „Bieżące lęki i obawy Polaków”...
Zmienić ma to unijna dyrektywa...