Pierogi z mięsem i kapustą Jawo są ręcznie robione, dzięki czemu smakują, jak domowe. Farsz przygotowany jest wg starannie opracowanej receptury z najwyższej jakości mięsa wołowego, oraz z kiszonej kapusty.
Ich przygotowanie jest szybkie i proste: wystarczy zamrożone pierogi pojedynczo wrzucać do osolonej wrzącej wody i gotować ok. 10 minut na wolnym ogniu., Okraszone przysmażoną cebulką smakują pysznie. To doskonała propozycja na szybki i smaczny obiad. Podane z sosem z czerwonego wina oraz boczkiem i tymiankiem mogą stać się także wytwornym daniem.
Kolorowe i atrakcyjne, 450 gramowe opakowanie Pierogów z mięsem i kapustą Jawo znaleźć można w dobrych sklepach spożywczych.
Marka: Jawo
Opakowanie: 450 g
Cena: ok. 6,25zł
tagi: Jawo , pierogi , pierogi z mięsem ,
71 proc. osób po 60. roku życia chce pracować. Główną...
Z analizy ekspozycji półkowej przeprowadzonej przez firmę...
Obecnie 49,1% Polaków dobrze ocenia swoją sytuację...
Platforma strategicznego dialogu w Warszawie i Waszyngtonie...
Kobiety wciąż są w mniejszości we władzach spółek...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...