Nowości

Parówki Łukowianki

Środa, 17 października 2012 Autor: Monika Dawiec,
Dla osób dla których ważna jest praktyczność i szybkość przygotowania posiłku, jednak nie kosztem jakości – Zakłady Mięsne „Łmeat-Łuków” S.A. proponują Łukowianki.

Delikatne parówki  z wyselekcjonowanego mięsa z szynki (86%), naturalnie wędzone, o łagodnym smaku i subtelnym zapachu. Oprócz dużej zawartości mięsa Łukowianki  charakteryzują się tym, iż nie zawierają fosforanów, glutaminianu sodu i białka sojowego. Dodatkowym ich atutem  jest to, że są bez osłonek, co skraca i ułatwia proces przygotowania do spożycia. Produkt dostępny jest w opakowaniu vac  245 g.

tagi: Zakłady Mięsne „Łmeat-Łuków” S.A , Łukowianki , parówki ,