„Lubimy spełniać życzenia naszych klientów, szczególnie te najsłodsze. Właśnie dlatego w nowych babeczkach Gellwe proponujemy nadzienie różane. To smak z dzieciństwa - kto z nas nie lubił pączków z różą, które piekła babcia lub mama? Babeczki z bananami to uwielbiane przez konsumentów połączenie babeczek czekoladowych z nadzieniem bananowym, zaś lekki krem kokosowy w połączeniu z czekoladą to prawdziwa rozkosz dla podniebienia” – mówi Paulina Włodarska, Dyrektor Marketingu firmy FoodCare.
Babeczki Gellwe z różą to smak, który wszystkich zachwyci. Lekkie, puszyste ciasto i różane nadzienie tworzą idealny duet. Babeczki można udekorować lukrem i kawałkami skórki pomarańczowej. Niezależnie od wieku, smakują zarówno dorosłym, jak i dzieciom. To wspaniała propozycja na rodzinne spotkania i wspólne desery przy kawie i herbacie.
Dla wielbicieli puszystych, mocno czekoladowych babeczek marka Gellwe przygotowała aż dwie nowe propozycje. W babeczkach z bananami zachwyci połączenie smaku czekoladowego z nadzieniem bananowym, które przygotowuje się z dodatkiem dojrzałych, świeżych owoców. Czekoladowa babeczka z bananową niespodzianką to wspaniała propozycja do popołudniowej kawy lub na podwieczorek dla dzieci.
Smakosze egzotyki docenią babeczki Gellwe z nadzieniem kokosowym. W ciemnych babeczkach kryje się biały i lekki krem kokosowy, idealnie dopełniając smak czekoladowego ciasta. Babeczki z kokosem to propozycja, której naprawdę trudno się oprzeć.
Wszystkie trzy nowe babeczki od Gellwe to oryginalne smaki, jedyne takie na rynku. Z każdego opakowania można przygotować aż 12 dużych, puszystych babeczek. W każdym kartoniku, oprócz torebek z mieszanką do przygotowania ciasta i nadzienia, znajdują się także papierowe foremki.