Pierogi z serem Jawo przygotowane są według tradycyjnej domowej receptury, co sprawia, że smakują tak, jak u mamy lub babci. Bogate nadzienie, w skład którego wchodzi świeży wiejski twaróg z odrobiną cukru waniliowego - wprost rozpływa się w ustach, a delikatne ciasto idealnie współgra ze smakowitym farszem.
Pierogi Jawo mogą być podawane w tradycyjny sposób – polane słodką śmietanką i posypane cukrem pudrem, można jednak - przy odrobinie chęci - stworzyć z nich iście królewskie danie. Wystarczy przygotować karmel, a następnie dodać do niego płatki migdałowe i kieliszek brandy. Polane tak przyrządzonym sosem pierogi nabiorą nowego charakteru, a domownicy lub goście z pewnością docenią inwencję kulinarną Pani domu.
Pierogi z serem Jawo dostępne w rodzinnym, 450 – gramowym opakowaniu zostały docenione zarówno przez konsumentów, jak i ekspertów. Uhonorowane zostały nagrodą Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi ,,Poznaj Dobrą Żywność”.
Marka: Jawo
Opakowanie: 450 g
Cena: ok. 7.30 zł
71 proc. osób po 60. roku życia chce pracować. Główną...
Z analizy ekspozycji półkowej przeprowadzonej przez firmę...
Obecnie 49,1% Polaków dobrze ocenia swoją sytuację...
Platforma strategicznego dialogu w Warszawie i Waszyngtonie...
Kobiety wciąż są w mniejszości we władzach spółek...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...