Knedle ze śliwkami Jawo nadziane są całymi, słodkimi i dojrzałymi śliwkami węgierkami, pochodzącymi z polskich sadów. Owoce przetwarzane tuż po zbiorach, zachowują głębię smaku i pełnię aromatu, dlatego śliwkowe nadzienie knedli Jawo pysznie smakuje i kusi zapachem. Delikatne i aksamitne ciasto, otaczające śliwki jest sprężyste i nie rozgotowuje się.
W zależności od upodobań, knedle ze śliwkami Jawo podawać można posypane cukrem, polane roztopionym masłem z dodatkiem bułki tartej lub wzbogacone śmietaną. Smakoszom firma Jawo proponuje knedle z sosem koniakowym i bakaliami – wtedy z tradycyjnego dania obiadowego przekształcają się w prawdziwy i wyrafinowany rarytas.
Wygodne, 450 – gramowe opakowania Knedli ze śliwkami Jawo, wyróżniające się nowoczesnym designem z łatwością odnaleźć można w dobrych sklepach spożywczych.
Marka: Jawo
Opakowanie: 450 g
Cena: ok. 6,20 zł
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Należąca do koncernu FoodWell marka Bakalland dołączyła do...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...