Knedle ze śliwkami Jawo nadziane są całymi, słodkimi i dojrzałymi śliwkami węgierkami, pochodzącymi z polskich sadów. Owoce przetwarzane tuż po zbiorach, zachowują głębię smaku i pełnię aromatu, dlatego śliwkowe nadzienie knedli Jawo pysznie smakuje i kusi zapachem. Delikatne i aksamitne ciasto, otaczające śliwki jest sprężyste i nie rozgotowuje się.
W zależności od upodobań, knedle ze śliwkami Jawo podawać można posypane cukrem, polane roztopionym masłem z dodatkiem bułki tartej lub wzbogacone śmietaną. Smakoszom firma Jawo proponuje knedle z sosem koniakowym i bakaliami – wtedy z tradycyjnego dania obiadowego przekształcają się w prawdziwy i wyrafinowany rarytas.
Wygodne, 450 – gramowe opakowania Knedli ze śliwkami Jawo, wyróżniające się nowoczesnym designem z łatwością odnaleźć można w dobrych sklepach spożywczych.
Marka: Jawo
Opakowanie: 450 g
Cena: ok. 6,20 zł
Startujący niedługo system kaucyjny nie jest gotowy do...
Analiza 91 tys. cen detalicznych pokazała, że w lipcu...
To pierwsze tego typu rozwiązanie na polskim rynku, a dla...
Rozmowę kwalifikacyjną warto traktować jak dialog...
Zdaniem ekspertów, dane pokazują coraz większą...
W obliczu narastających napięć geopolitycznych i...
To coraz istotniejszy klient dla sektora bankowego...
Instytucje kontrolujące stopniowo zmieniają swój charakter...