Knedle ze śliwkami Jawo nadziane są całymi, słodkimi i dojrzałymi śliwkami węgierkami, pochodzącymi z polskich sadów. Owoce przetwarzane tuż po zbiorach, zachowują głębię smaku i pełnię aromatu, dlatego śliwkowe nadzienie knedli Jawo pysznie smakuje i kusi zapachem. Delikatne i aksamitne ciasto, otaczające śliwki jest sprężyste i nie rozgotowuje się.
W zależności od upodobań, knedle ze śliwkami Jawo podawać można posypane cukrem, polane roztopionym masłem z dodatkiem bułki tartej lub wzbogacone śmietaną. Smakoszom firma Jawo proponuje knedle z sosem koniakowym i bakaliami – wtedy z tradycyjnego dania obiadowego przekształcają się w prawdziwy i wyrafinowany rarytas.
Wygodne, 450 – gramowe opakowania Knedli ze śliwkami Jawo, wyróżniające się nowoczesnym designem z łatwością odnaleźć można w dobrych sklepach spożywczych.
Marka: Jawo
Opakowanie: 450 g
Cena: ok. 6,20 zł
71 proc. osób po 60. roku życia chce pracować. Główną...
Z analizy ekspozycji półkowej przeprowadzonej przez firmę...
Obecnie 49,1% Polaków dobrze ocenia swoją sytuację...
Platforma strategicznego dialogu w Warszawie i Waszyngtonie...
Kobiety wciąż są w mniejszości we władzach spółek...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...