Masło migdałowe Primaviki to aromatyczna pasta z prażonych migdałów, której zdrowotne i smakowe walory są nie do przecenienia. Jest prawdziwą bombą witaminową, przyrządzone w 99,99% z migdałów, dostarcza duże ilości witaminy E, wzmacniającej naczynia krwionośne i chroniącej przed miażdżycą, witaminę B2, odgrywającą istotną rolę w procesach metabolicznych człowieka oraz kwas foliowy, wpływający m.in. na pracę systemu nerwowego. Masło migdałowe Primavika to także produkt niezwykle bogaty w najwyższej jakości tłuszcze nienasycone, bardzo zdrowe i nieocenione dla ludzkiego organizmu. Warto dodać, że w Maśle Migdałowym Primaviki nie ma dodatkowych cukrów poza tymi, które występują naturalnie w jego składzie – jest czyste od chemii i w 100% naturalne.
Niezwykły smak masła powoduje, że można używać go zarówno do słodkich, jak i słonych potraw: kanapek, ciastek, ale też orientalnych potraw na zimno i ciepło. 160-gramowy słoiczek z nowoczesną etykietką ułatwia przechowywanie i z pewnością wyróżnia produkt na półce.
tagi: masło migdałowe , masło , migdały , Primavika ,
71 proc. osób po 60. roku życia chce pracować. Główną...
Z analizy ekspozycji półkowej przeprowadzonej przez firmę...
Obecnie 49,1% Polaków dobrze ocenia swoją sytuację...
Platforma strategicznego dialogu w Warszawie i Waszyngtonie...
Kobiety wciąż są w mniejszości we władzach spółek...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...