Nowy produkt DROSED będzie ozdobą każdego stołu. Idealnie nadaje się na kolację, wytrawną przekąskę w ciągu dnia oraz rodzinne domowe przyjęcia i święta. Pieczony Pasztet Sarmacki doskonale smakuje podawany z marynowanymi grzybami, żurawiną i staropolskim lub pełnoziarnistym pieczywem. Atrakcyjny kształt produktu i wygodna w użyciu foremka z pewnością przypadną do gustu wielu konsumentom.
Drobiowo-wieprzowy Pasztet Sarmacki wytwarzany jest w Międzyrzecu Podlaskim w czystym ekologicznie regionie Podlasia. Specjalista od drobiu, firma DROSED, używa do jego produkcji jedynie wysokiej jakości surowców pochodzących od sprawdzonych dostawców. Produkt pakowany jest próżniowo w atmosferze ochronnej, dzięki czemu nie traci świeżości. Należy go przechowywać w lodówce w temperaturze od +2 do +6 stopni C.
Pasztet Sarmacki DROSED dostępny jest w sprzedaży od sierpnia 2012 r. w wygodnej aluminiowej foremce z folią ochronną w cenie ok. 16 zł/kg.
tagi: DROSED , Pasztet Sarmacki ,
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Należąca do koncernu FoodWell marka Bakalland dołączyła do...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...