Orzechy laskowe w białej czekoladzie z kawą oraz Migdały w białej czekoladzie z cynamonem to nowatorskie połączenia na rynku bakalii w czekoladzie. Dorodne orzechy oblano najwyższej jakości, białą czekoladą Goplana z nutami cynamonu i kawy. To finezyjne propozycje dla najbardziej wymagających konsumentów.
Eleganckie opakowania nowych bakalii posiadają praktyczne zamknięcie strunowe, które pozwala zachować walory smakowe produktu i cieszyć się ich świeżym smakiem przy każdym kolejnym otwarciu torebki. Dzięki dodatkowym wzmocnieniom folii, opakowania są bardziej wytrzymałe oraz wyglądają estetycznie na sklepowej półce.
Poza nowościami: Orzechami laskowymi w białej czekoladzie z kawą i Migdałami w białej czekoladzie z cynamonem, linia bakalii w czekoladzie Jutrzenka, obejmuje: Rodzynki w czekoladzie mlecznej, Rodzynki w czekoladzie, Orzechy laskowe w czekoladzie mlecznej, Orzechy laskowe w czekoladzie, Migdały w czekoladzie oraz Wiśnie w czekoladzie. Najwyższą jakość czekolady gwarantuje marka Goplana.
Produkty są dostępne w stojących opakowaniach typu doypack, wyposażonych w euro-ucho, umożliwiające ekspozycję także na stojakach wiszących. Grafikę nowych opakowań wyróżniają na półce atrakcyjne zdjęcia produktów oraz kody kolorystyczne, przypisane poszczególnym wersjom smakowym.
Producent: Jutrzenka Colian
Produkty: Orzechy laskowe w białej czekoladzie z kawą, Migdały w białej czekoladzie z cynamonem
Gramatura: 80 g
W tym roku Browar Okocim świętuje 180-lecie istnienia. Z tej...
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Grupa wypracowała stabilne wyniki finansowe na poziomie 287,4...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...