Nowości

Bakalie w białej czekoladzie Jutrzenka

Piątek, 31 sierpnia 2012 Autor: Maja Święcka,
Jutrzenka poszerza ofertę bakalii w czekoladzie o dwa, niespotykane do tej pory na polskim rynku produkty. To unikalne kompozycje bakalii i białej czekolady z dodatkowymi nutami smakowymi. Orzechy laskowe w białej czekoladzie z kawą oraz Migdały w białej czekoladzie z cynamonem są już dostępne w sprzedaży.

Orzechy laskowe w białej czekoladzie z kawą oraz Migdały w białej czekoladzie z cynamonem to nowatorskie połączenia na rynku bakalii w czekoladzie. Dorodne orzechy oblano najwyższej jakości, białą czekoladą Goplana z nutami cynamonu i kawy. To finezyjne propozycje dla najbardziej wymagających konsumentów.

Eleganckie opakowania nowych bakalii posiadają praktyczne zamknięcie strunowe, które pozwala zachować walory smakowe produktu i cieszyć się ich świeżym smakiem przy każdym kolejnym otwarciu torebki. Dzięki dodatkowym wzmocnieniom folii, opakowania są bardziej wytrzymałe oraz wyglądają estetycznie na sklepowej półce.

Poza nowościami: Orzechami laskowymi w białej czekoladzie z kawą i Migdałami w białej czekoladzie z cynamonem, linia bakalii w czekoladzie Jutrzenka, obejmuje: Rodzynki w czekoladzie mlecznej, Rodzynki w czekoladzie, Orzechy laskowe w czekoladzie mlecznej, Orzechy laskowe w czekoladzie, Migdały w czekoladzie oraz Wiśnie w czekoladzie. Najwyższą jakość czekolady gwarantuje marka Goplana.

Produkty są dostępne w stojących opakowaniach typu doypack, wyposażonych w euro-ucho, umożliwiające ekspozycję także na stojakach wiszących. Grafikę nowych opakowań wyróżniają na półce atrakcyjne zdjęcia produktów oraz kody kolorystyczne, przypisane poszczególnym wersjom smakowym.

Producent: Jutrzenka Colian
Produkty: Orzechy laskowe w białej czekoladzie z kawą, Migdały w białej czekoladzie z cynamonem
Gramatura:  80 g

tagi: bakalie , Jutrzenka ,