Chleb Haverland to ciemny chleb pełnoziarnisty, pieczony według tradycyjnej receptury rodem z Westfalii. To właśnie tam w XVI wieku wymyślono przepis na pumpernikiel, czyli razowe pieczywo żytnie, które w naturalny sposób najdłużej zachowuje świeżość. Proces wypieku chleba Haverland przebiega w niskiej temperaturze i trwa aż 24 godziny! Dzięki temu, bez użycia konserwantów, chleb dłużej pozostaje świeży i aromatyczny. Dużą rolę w utrzymaniu świeżości pieczywa Haverland odgrywa również hermetyczne opakowanie.
Chleb Pumpernikiel Haverland to naturalne źródło błonnika, witamin i minerałów, niezbędnych w codziennej, dobrze zbilansowanej diecie. Ciemny chleb to sprawdzony sposób na zdrowe śniadanie, ale także na koktajlową przekąskę. Kanapeczki z chleba Haverland świetnie sprawdzą się na przyjęciu.
Pieczywo dostępne jest w dwóch gramaturach: 250 g oraz puszka 500 g.
Cena 250 g – 5,50 PLN
Cena 500 g – 11,00 PLN
Fot. Dan Cake
tagi: Pumpernikiel Haverland , Dan Cake ,
Mondelez Polska, lider w branży przekąsek, ogłasza dwa nowe...
71 proc. osób po 60. roku życia chce pracować. Główną...
Obecnie 49,1% Polaków dobrze ocenia swoją sytuację...
Platforma strategicznego dialogu w Warszawie i Waszyngtonie...
Kobiety wciąż są w mniejszości we władzach spółek...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...