Kiełbasa Krakowska Sucha to jedna z najbardziej popularnych polskich kiełbas znanych na całym świecie. Wpisana jest od bardzo dawna w naszą tradycję, ponieważ od lat gości na polskich stołach ciesząc nas swoim nietuzinkowym smakiem i aromatem, który przypomina nam, o jakości polskich wyrobów wędliniarskich. Jedną z największych tajemnic produkcji tych wędlin są niewątpliwie przyprawy, które dodane w odpowiednich ilościach do mięsa oraz dokładnie z nim wymieszane dają nam ten oryginalny smak suchej krakowskiej.
Proces suszenia także odgrywa tu znaczącą rolę, ponieważ odpowiednie wysuszenie daje niepowtarzalny i głęboki aromat wędliny oraz sprawia, że pozostaje przez długi czas świeża i delikatna w smaku.
Wędlina Zakładów Mięsnych Pekpol wyrabiana jest z wysokogatunkowej chudej wieprzowiny z dodatkiem naturalnych przypraw takich jak pieprz, czosnek i kminek Produkt suchy o charakterystycznym smaku i aromacie . Doskonały jako przystawka lub przekąska zarówno w domu jak i w podróży. Dzięki temu, że kiełbasa dostępna jest w trzech gramaturach: 100 g, 320 g i 640 g, zaspokaja oczekiwania szerokiej grupy konsumentów.
Cena:
100 g: 3,99 - 4,5 zł
320 g: 11 - 13 zł
640 g: 29 - 32 zł
Fot. ZM Pekpol
tagi: ZM Pekpol , Pekpol , Krakowska Sucha ,
Mondelez Polska, lider w branży przekąsek, ogłasza dwa nowe...
71 proc. osób po 60. roku życia chce pracować. Główną...
Obecnie 49,1% Polaków dobrze ocenia swoją sytuację...
Platforma strategicznego dialogu w Warszawie i Waszyngtonie...
Kobiety wciąż są w mniejszości we władzach spółek...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...