Nowości

Nowe bakaliowe trendy w Bakalland

Wtorek, 19 czerwca 2012 Autor: Maja Święcka,
W tym sezonie, w designie obowiązuje intensywna, wyrazista kolorystyka. Wiosenne metamorfozy widać nie tylko na ulicach, ale także na sklepowych półkach – a na nich, bakaliowe przyjemności od Bakalland. Zgodnie z najnowszymi trendami – w nowoczesnych, praktycznych i nasyconych kolorami opakowaniach.

Słoneczne dni skutecznie inspirują do zmian. Z szaf znika bezbarwna, zimowa garderoba, a na wieszakach pojawiają się lekkie i zwiewne ubrania. Czerwień w odcieniu żurawiny, żółty w tonacji moreli – w tym roku będzie wyjątkowo barwnie i radośnie, także w naszym codziennym menu. Firma Bakalland, postanowiła zrobić smakoszom bakalii niespodziankę, zmieniając design opakowań najbardziej lubianych produktów.

Teraz suszone śliwki, suszone morele, rodzynki sułtańskie, suszona żurawina, migdały łuskane oraz orzechy włoskie i laskowe, są dostępne w nowych, atrakcyjnych i wygodnych torebkach, dostosowanych do potrzeb i stylu życia współczesnych kobiet, które cenią sobie nie tylko innowacyjne ale i estetyczne rozwiązania.

Soczysta odsłona Top 7 flagowych bakalii Bakalland to nie jedyny wyróżnik. Nowe, funkcjonalne opakowanie typu easypack, pozwala uniknąć rozsypania produktów i ułatwia ich przechowywanie. Ich niewielkie i poręczne wymiary, sprawiają, że można schować je w każdej damskiej torebce czy schowku samochodowym, ciesząc się ich smakiem, kiedy tylko mamy ochotę na sycącą przekąskę.

Bakalie są doskonałym źródłem energii, pomagają uzupełnić witaminy i mikroelementy, dlatego Bakalland zadbał także o podkreślenie odżywczych zalet swoich produktów. Wyraźnie zaznaczona na opakowaniu informacja dotycząca wartości odżywczych, jakich dostarczają organizmowi, z pewnością zostanie doceniona przez wiele kobiet, a zwłaszcza tych, dla których właściwie zbilansowana dieta jest podstawą świetnej formy i dobrego samopoczucia.

Więcej informacji: www.bakalland.pl

tagi: Bakalland ,