Bez względu na to, czy wybieramy się nad wodę, czy w góry, warto zabrać ze sobą coś „na ząb” - drobny przysmak, który zaspokoi pierwszy głód. Latem idealnie sprawdzą się produkty, które nie zepsują się pod wpływem wysokiej temperatury, nie roztopią się i nie stracą nic ze swojego bogatego, wyjątkowego smaku.
Istotnym elementem jest też krótki czas oraz łatwość przygotowania, bo kto z nas chciałby spędzać godziny przy kuchni, gdy za oknem panuje tak piękna pogoda? Warto zwrócić uwagę także na możliwość przechowywania wyrobu. Powinien być łatwy do schowania w woreczku czy plastikowym
pudełku, które zapakujemy do plecaka.
Snack od WSP „Społem” to smaczne chrupki w formie pelletu, dostępne w różnych ciekawych kształtach. Przekąska, przeznaczona do smażenia, przygotowana została bez dodatku przypraw i aromatów, dzięki czemu możemy doprawić snacki według uznania: na słodko, słono, bądź ostro. Smaczne i dziecinnie proste do zrobienia (proces smażenia zajmuje dosłownie kilka sekund) doskonale sprawdzą się w czasie wakacyjnych wojaży.
Już wysmażone, możemy je schować plecaka i rozpakować kiedy tylko najdzie nas na nie ochota!
tagi: WSP „Społem” , Snack , Przysmak Świętokrzyski ,
W II kwartale br. ruch wzrósł rdr. w sklepach convenience o...
Grupa Eurocash (Delikatesy Centrum, Lewiatan, Duży Ben...
Stokrotka ogłosiła dołączenie do zespołu nowej dyrektor...
Na wysokich cłach stracą obie strony...
Na rynku pojawił się nowy rodzaj oszustwa...
Komisja szuka nowych źródeł dochodów...
Nowa rządowa strategia ma w tym pomóc...
Komentarz Prezesa Polskiej Izby Handlu...