Kotlet Szwajcarski to w dużym skrócie kotlet w wersji bardziej eleganckiej aniżeli standardowy filet. Przypomina klasycznego Cordon Blue, z tym wyjątkiem że jest nadziewany jedynie serem, bez dodatku szynki. Najnowsza propozycja firmy Aves – to pyszne połączenie delikatnego mięsa drobiowego i żółtego sera, który pod wpływem temperatury topi się, a po rozkrojeniu mięsa wypływa z jego wnętrza. Co więcej, walorów estetycznych i smakowych dodaje panierka, która przypieczona kusi złocistą barwą, chrupiącą konsystencją oraz pobudzającym apetyt zapachem.
Aves – dobry wybór
Dostarczanie wyrobów spełniających indywidualne wymagania klientów jest podstawą polityki firmy Aves. Wprowadzając do oferty 440 g mrożony produkt drobiowy – Szwajcar, firma wzięła pod uwagę, iż najczęstszą formą spożywania mięsa przez Polaków są kotlety. Smaczne, syte i pachnące kojarzą się z ciepłem i rodzinną atmosferą.
Szwajcar firmy Aves z pewnością przypadnie do gustu wszystkim domownikom. Przyrządzony według sprawdzonych receptur i surowców pochodzących od kontrolowanych dostawców smakuje jak domowej roboty kotlet. To długoletnie doświadczenie w branży drobiarskiej, wykwalifikowana kadra i nowoczesny park maszynowy, pozwalają zapewnić odbiorcom firmy Aves produkty najwyższej jakości, zgodne z normami i standardami Unii Europejskiej, takie jak Szwajcar – kotlet panierowany z serem.
tagi: Aves ,
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Należąca do koncernu FoodWell marka Bakalland dołączyła do...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...