Nowości

Gawroszki z serem i bekonem

Czwartek, 16 lutego 2012 Autor: Monika Dawiec,
Nowość w ofercie marki Morliny dla wszystkich tych, którzy poszukują konkretnej wędliny jak kiełbasa, ale w wygodnej postaci jak parówka (stąd w nazwie: Niby parówki a jednak kiełbaski). Gawroszki to konkretna przekąską z mięsa wieprzowego, o wyjątkowym smaku, z najpopularniejszymi dodatkami: serem i bekonem, oryginalnie przyprawiona.

Gawroszki sprzedawane są w bardzo wygodnym opakowaniu, z łatwym otwieraniem dotąd spotykanym jedynie w opakowaniach parówek. Nie trzeba otwierać opakowania, aby podgrzać Gawroszki! Gawroszki jednak, w przeciwieństwie do parówek nie posiadają osłonki, co sprawia, że są łatwe i szybkie do przyrządzenia. Gawroszki produkowane są w zakładzie w Morlinach k/Ostródy.

Zalety produktu:

- idealna porcja dla całej rodziny, w tym dzieci

- wysoka jakość produktu (wysoka mięsność-75%)

- wyjątkowy smak (z dodatkiem sera i bekonu)

- innowacyjne opakowanie: wygodne, łatwe do otworzenia opakowanie + możliwość podgrzania całego opakowania w mikrofali (1min/800W) lub wrzątku, bez wyjmowania parówek z opakowania

- możliwość szybkiego przygotowania smacznego, sycącego posiłku (kolacji, śniadania, przekąski w czasie dnia)

- możliwość zjedzenia na ciepło i na zimno

- idealne do podgrzania w mikrofali, ugotowania, usmażenia, upieczenia, na grilla – w zależności od preferencji konsumenta

 

tagi: Animex ,