Przetwórstwo Owoców i Warzyw GOMAR Pińczów działa na rynku lokalnym od ponad 25 lat. W ostatnim kwartale 2011 roku firma rozpoczęła proces dynamicznych zmian wizerunkowych, których efektem jest rozszerzenie sieci dystrybucyjnej na nowe regiony: województwo zachodniopomorskie, pomorskie i wielkopolskie. Dodatkowo producent stopniowo poszerza ofertę produktową.
Nowe ketchupy z Pińczowa to produkty w szklanych słoikach o pojemności 320 g, bez środków konserwujących, pasteryzowane, otrzymane ze świeżych, dojrzałych w słońcu pomidorów. Do produkcji jednego słoiczka ketchupu 320g wykorzystuje się 640g pomidorów, dzięki temu ketchupy są naprawdę wyjątkowo pomidorowe.
„Zastosowanie tradycyjnych, sprawdzonych przez lata receptur sprawia, że nasze warzywne przetwory przypominają te domowe, ale jednocześnie dzięki wykorzystaniu nowoczesnych technologii dajemy gwarancję, że otrzymany produkt jest wysokiej jakości. Nasze ketchupy to produkt naturalny, bez dodatku środków konserwujących, utrwalony przez pasteryzację w opakowaniach hermetycznie zamkniętych” – podsumowuje Prezes Przetwórstwa Owoców i Warzyw GOMAR Pińczów Michał Górniak.
tagi: Gomar Pińczów ,
Żabka oficjalnie otworzyła nowoczesne centrum logistyczne w...
Jak wynika z najnowszego raportu firmy technologicznej...
Dzięki podpisanej z Axpo Polska umowie route-to-market sklepy...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...
Inwestycje w maszyny i wyższa sprzedaż...
Eksperci zapowiadają, że nowe przepisy TFR i MiCA...
W ubiegłym roku uchwalono 14 tys. stron nowego prawa....