Przetwórstwo Owoców i Warzyw GOMAR Pińczów działa na rynku lokalnym od ponad 25 lat. W ostatnim kwartale 2011 roku firma rozpoczęła proces dynamicznych zmian wizerunkowych, których efektem jest rozszerzenie sieci dystrybucyjnej na nowe regiony: województwo zachodniopomorskie, pomorskie i wielkopolskie. Dodatkowo producent stopniowo poszerza ofertę produktową.
Nowe ketchupy z Pińczowa to produkty w szklanych słoikach o pojemności 320 g, bez środków konserwujących, pasteryzowane, otrzymane ze świeżych, dojrzałych w słońcu pomidorów. Do produkcji jednego słoiczka ketchupu 320g wykorzystuje się 640g pomidorów, dzięki temu ketchupy są naprawdę wyjątkowo pomidorowe.
„Zastosowanie tradycyjnych, sprawdzonych przez lata receptur sprawia, że nasze warzywne przetwory przypominają te domowe, ale jednocześnie dzięki wykorzystaniu nowoczesnych technologii dajemy gwarancję, że otrzymany produkt jest wysokiej jakości. Nasze ketchupy to produkt naturalny, bez dodatku środków konserwujących, utrwalony przez pasteryzację w opakowaniach hermetycznie zamkniętych” – podsumowuje Prezes Przetwórstwa Owoców i Warzyw GOMAR Pińczów Michał Górniak.
tagi: Gomar Pińczów ,
Herbapol-Lublin został uhonorowany tytułem „Odpowiedzialny...
Grupa Żabka została po raz pierwszy objęta kompleksową...
Z analizy sklepowej ekspozycji, przeprowadzonej przez spółkę...
Ich udział najszybciej rośnie w Polsce...
Może to sprzyjać podejmowaniu nieracjonalnych decyzji...
Bez rekompensat sytuacja rolników może się pogarszać...
Inflacja napędza spiralę...
Absurdów podatkowych nie brakuje...