Złociste i pachnące kąski piwosza czy skrzydełka z kurcząt to znakomita przekąska, którą można serwować na talerzu ozdobionym natką pietruszki, sałatą bądź garścią oliwek albo samodzielnie - bez żadnej dekoracji. W każdej aranżacji prezentują się wyśmienicie.
Te soczyste elementy kurczaka, które można zjeść jednym kęsem, kuszą nie tylko wyjątkowym aromatem i wspaniałym wyglądem, ale przede wszystkim, są w stanie zadowolić najbardziej wyrafinowanych smakoszy. Swój niepowtarzalny smak zawdzięczają wysokiej klasy surowcom z dodatkiem przypraw naturalnego pochodzenia oraz starannie sporządzonym tradycyjnym recepturom, według których są wytwarzane.
Z kolei większe części wędzonego drobiu doskonale sprawdzą się jako dodatek do wykwintnych, choć bardzo prostych w przyrządzeniu, sałatek. W tym celu Cedrob proponuje wędzoną ćwiartkę z kurcząt, której wielkość pozwoli na przygotowanie porcji sałatki dla, co najmniej, kilku osób. Delikatny smak kurczaka zostanie odpowiednio wyeksponowany w zależności od składników, jakie zostaną wykorzystane do przygotowanie zakąski.
tagi: Cedrob ,
Polska Izba Handlu z zaniepokojeniem przygląda się...
Niemal co 3. przedsiębiorca w Polsce prognozuje pogorszenie...
Firma Mars Polska po raz kolejny została wyróżniona za swoje...
Konieczne jest złagodzenie podejścia...
Napływ nowych pracowników znacznie zmienił polski rynek pracy...
W odpowiedzi na postulaty organizacji pracodawców i związków...
Prof. G. Kołodko: Trump osiągnie efekt odwrotny od...
Ich udział najszybciej rośnie w Polsce...