Nowości

Na karnawałowe przyjęcia

Wtorek, 10 stycznia 2012 Autor: Monika Dawiec,
Firma Cedrob, lider w produkcji mięsnej i przetworów drobiowych, oferuje najwyższej jakości produkty wędzone, które samodzielnie lub jako dodatek wzbogacą menu karnawałowych przyjęć.

Złociste i pachnące kąski piwosza czy skrzydełka z kurcząt to znakomita przekąska, którą można serwować na talerzu ozdobionym natką pietruszki, sałatą bądź garścią oliwek albo samodzielnie - bez żadnej dekoracji. W każdej aranżacji prezentują się wyśmienicie.

Te soczyste elementy kurczaka, które można zjeść jednym kęsem, kuszą nie tylko wyjątkowym aromatem i wspaniałym wyglądem, ale przede wszystkim, są w stanie zadowolić najbardziej wyrafinowanych smakoszy. Swój niepowtarzalny smak zawdzięczają wysokiej klasy surowcom z dodatkiem przypraw naturalnego pochodzenia oraz starannie sporządzonym tradycyjnym recepturom, według których są wytwarzane.

Z kolei większe części wędzonego drobiu doskonale sprawdzą się jako dodatek do wykwintnych, choć bardzo prostych w przyrządzeniu, sałatek. W tym celu Cedrob proponuje wędzoną ćwiartkę z kurcząt, której wielkość pozwoli na przygotowanie porcji sałatki dla, co najmniej, kilku osób. Delikatny smak kurczaka zostanie odpowiednio wyeksponowany w zależności od składników, jakie zostaną wykorzystane do przygotowanie zakąski.

tagi: Cedrob ,