Szynka wiejska Gobarto jest produkowana w 100 proc. z szynki wieprzowej. Proces wędzenia i parzenia wędliny zapewnia znakomity aromat szynki, wydobywa jej naturalne walory i podkreśla staropolski smak. Dlatego doskonale sprawdzi się pośród wykwintnych specjałów serwowanych podczas świątecznych spotkań w rodzinnym gronie.
Szynka tradycyjna to produkt, który jest produkowany w 100 proc. z szynki wieprzowej bez dodatku fosforanów. Tradycyjny sposób wędzenia i parzenia szynki stanowi o jej unikalnym smaku oraz świeżym i głębokim aromacie. Dodatkowo, szynka jest pieczona w obróbce termicznej, co podnosi jej walory zdrowotne. Produkt znakomicie pasuje do tradycyjnych potraw podawanych na świąteczny stół. pieczeniu w obróbce termicznej.
Schab tradycyjny jest w pełni produkowany ze schabu wieprzowego. Wysoką jakość produktu gwarantuje tradycyjny sposób wędzenia i parzenia schabu. Dodatkowo, schab nie zawiera dodatku fosforanów, a jego smak i wyjątkowy aromat są wynikiem znanej od dawna receptury przyrządzania pysznych i zdrowych mięs oraz wędlin.
tagi: Gobarto ,
Tchibo ogłosiło nową, globalną strategię klimatyczną...
Działalność Nestlé w Polsce wsparła utrzymanie 45,2 tys...
W pierwszym półroczu 2025 roku sieci handlowe w Polsce...
W obliczu narastających napięć geopolitycznych i...
To coraz istotniejszy klient dla sektora bankowego...
Instytucje kontrolujące stopniowo zmieniają swój charakter...
Bitcoin może kosztować nawet 200 tys. dolarów...
Potrzebne zachęty do dłuższej aktywności zawodowej...