Szynka wiejska Gobarto jest produkowana w 100 proc. z szynki wieprzowej. Proces wędzenia i parzenia wędliny zapewnia znakomity aromat szynki, wydobywa jej naturalne walory i podkreśla staropolski smak. Dlatego doskonale sprawdzi się pośród wykwintnych specjałów serwowanych podczas świątecznych spotkań w rodzinnym gronie.
Szynka tradycyjna to produkt, który jest produkowany w 100 proc. z szynki wieprzowej bez dodatku fosforanów. Tradycyjny sposób wędzenia i parzenia szynki stanowi o jej unikalnym smaku oraz świeżym i głębokim aromacie. Dodatkowo, szynka jest pieczona w obróbce termicznej, co podnosi jej walory zdrowotne. Produkt znakomicie pasuje do tradycyjnych potraw podawanych na świąteczny stół. pieczeniu w obróbce termicznej.
Schab tradycyjny jest w pełni produkowany ze schabu wieprzowego. Wysoką jakość produktu gwarantuje tradycyjny sposób wędzenia i parzenia schabu. Dodatkowo, schab nie zawiera dodatku fosforanów, a jego smak i wyjątkowy aromat są wynikiem znanej od dawna receptury przyrządzania pysznych i zdrowych mięs oraz wędlin.
tagi: Gobarto ,
Według najnowszego raportu rynkowego, 80,4% Polaków w wieku...
Przedstawiciele Spółdzielni Mleczarskiej Mlekpol udzielili...
Pierwsze półrocze br. to kolejny okres spadku rynku piwa w...
Ze wstępnych danych Ministerstwa Rodziny, Pracy i Polityki...
Przedsiębiorcy wskazują, jak zaktywizować cztery wykluczone...
Jak wynika z analizy danych MRiT, w maju liczba wniosków...
Według najnowszego rynkowego raportu, obecnie 18,4% Polaków...
W UE co roku wytwarza się ponad 2,2 mld t odpadów...