Nowości

Krówka łaciata – nowe, wypasione ciasto od Delecty

Poniedziałek, 24 października 2011
Delecta wprowadza na rynek Krówkę łaciatą. Atrakcyjny wypiek o charakterystycznym smaku i oryginalnym wyglądzie, to propozycja z rekomendacją, w sam raz, na świąteczny stół.
Krem o smaku krówki, warstwy waniliowego biszkoptu i ciągnąca, karmelowa polewa – to klasyczne wydanie ciasta Krówka Delecta, które pokochali konsumenci. Bazując na rynkowym sukcesie, producent zdecydował o rozszerzeniu oferty o urozmaicony wariant wypieku.

Sekretem Krówki łaciatej są... łaty: w środku kawowe – dzięki zastosowaniu ponczu, nadającego ciastu oryginalny wygląd, na powierzchni – śmietankowe i karmelowe, za sprawą dwóch polew. Kompletny produkt zawiera ciasto, budyniowy krem o smaku krówki oraz polewy: kremową i karmelową. Wystarczy dodać podstawowe składniki, by osiągnąć kulinarny sukces bez trudu i w krótkim czasie.

Krówka łaciata ze względu na swój oryginalny wygląd i sprawdzony smak, to atrakcyjny produkt z prognozą wysokiej rotacji, który warto mieć na półce, zwłaszcza w okresie przedświątecznym.

Producent: Rieber Foods Polska S.A. (www.delecta.pl)
Produkt: Krówka łaciata (525 g)
Sugerowana cena det. 6,89  zł.
Produkt dostępny w sprzedaży od: sierpnia 2011

tagi: Delecta ,