Jeżyk to delikatny biszkopt z bitą śmietaną i owocami, łatwy do przygotowania dzięki zestawowi kompletnych składników. Wystarczy dodać podstawowe produkty, kremówkę oraz owoce, by otrzymać ciasto o unikalnym smaku, w kształcie przypominające jeża. Indywidualny dobór owoców – bananów, malin, jagód czy truskawek pozwoli urozmaicić wypiek i podać go inaczej za każdym razem.
Na opakowaniu podano dwa sposoby złożenia ciasta - podstawowy i bardziej skomplikowany, w sam raz na uroczyste okazje rodzinne.
Nowe ciasto jest dostępne w sprzedaży od 22 sierpnia br. w tradycyjnym i nowoczesnym kanale dystrybucji.
Jedno opakowanie pozwala otrzymać 1600 g gotowego ciasta, czyli ok. 14 porcji.
tagi: DELECTA ,
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Grupa wypracowała stabilne wyniki finansowe na poziomie 287,4...
Należąca do koncernu FoodWell marka Bakalland dołączyła do...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...