Jeżyk to delikatny biszkopt z bitą śmietaną i owocami, łatwy do przygotowania dzięki zestawowi kompletnych składników. Wystarczy dodać podstawowe produkty, kremówkę oraz owoce, by otrzymać ciasto o unikalnym smaku, w kształcie przypominające jeża. Indywidualny dobór owoców – bananów, malin, jagód czy truskawek pozwoli urozmaicić wypiek i podać go inaczej za każdym razem.
Na opakowaniu podano dwa sposoby złożenia ciasta - podstawowy i bardziej skomplikowany, w sam raz na uroczyste okazje rodzinne.
Nowe ciasto jest dostępne w sprzedaży od 22 sierpnia br. w tradycyjnym i nowoczesnym kanale dystrybucji.
Jedno opakowanie pozwala otrzymać 1600 g gotowego ciasta, czyli ok. 14 porcji.
tagi: DELECTA ,
W tym roku Browar Okocim świętuje 180-lecie istnienia. Z tej...
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Grupa wypracowała stabilne wyniki finansowe na poziomie 287,4...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...