Cały proces produkcyjny podlega ścisłej kontroli jakości. Do produkcji Kerrygold zostały wybrane tylko te mleczarnie, które spełniają międzynarodowe normy jakości. Masło Kerrygold bogate jest w kwasy tłuszczowe Omega 3 - niezbędne do prawidłowego funcjonowania naszego organizmu, beta karoten, witaminę A. Kerrygold jest idealne do gotowania, pieczenia, smażenia, wzbogacania zup i sosów. Zapraszamy również na stronę www.kerrygold.pl
(maj)
Prezes Zarządu Spółdzielni Mleczarskiej Mlekpol Tadeusz...
W 2024 roku polscy konsumenci kupowali ponad 1 mln butelek i...
„Nagroda Orła ESG to dla nas ogromne wyróżnienie” - z...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...