Innowacyjne rozwiązania, ułatwiające pracę w kuchni, nie dotyczą jedynie wymyślnych sprzętów AGD. Producenci artykułów spożywczych również wychodzą nam naprzeciw. Założeniem jest bowiem, iż przygotowanie posiłków ma sprawiać przyjemność, a przy okazji nie zajmować całego dnia. Dlatego też firma Vog Polska z o.o., próbując sprostać tym wymaganiom, wypuściła znakomitą serię tartych bakalii marki BackMit, na którą składają się Mak mielony, Tarte Orzechy włoskie, Tarte Orzechy laskowe oraz Tarte Migdały.
Dzięki nim takie dania, jak codzienne ciasta, świąteczne wypieki, bądź urodzinowe torty, przestaną kojarzyć się z trudnymi i czasochłonnymi recepturami. Mak mielony marki BackMit to produkt, którego w nowoczesnej kuchni zabraknąć nie może. Gotowy do użytku po dodaniu gorącego mleka ułatwi szybkie przyrządzenie makowca, tortu makowego, czy kruchego ciasta z makiem. Tarte Orzechy laskowe marki BackMit, z kolei, sprawdzą się, jako dodatek do placka orzechowego, bądź orzechowych rogalików.
Tarte Orzechy włoskie marki BackMit, kolejna propozycja firmy Vog Polska sp. z o.o., skierowana jest zaś do miłośników keksu, babki orzechowej i strudla orzechowego. Tarte Migdały, natomiast, to pomysł na przepyszny comber, a także kulki czekoladowo- migdałowe, które zachwycą zwłaszcza najmłodszych z domowników.
Tylko najwyższej jakości
Sukces w pieczeniu, zależy nie tylko od dobrego przepisu. Przygotowując ciasto warto zwrócić uwagę również na świeżość oraz pochodzenie mieszanych ze sobą składników. Tarte bakalie marki BackMit świetnie spiszą się zatem w roli zarówno praktycznych, jak i bezpiecznych dla naszego zdrowia dodatków. Mak mielony oraz Tarte Orzechy włoskie, Tarte Orzechy laskowe oraz Tarte Migdały, wchodzące w skład nowej serii marki BackMit, pochodzą z gatunkowo najlepszych surowców, sprawdzanych na bieżąco przez państwowy urząd kontroli jakości. Mak poddawany jest opatentowanemu, naturalnemu procesowi, który umożliwia wykorzystanie go do celów spożywczych. Raz do roku zbierane i składowane są zaś, starannie wyselekcjonowane, orzechy laskowe, migdały, oraz najjaśniejsze orzechy włoskie.
W trakcie jednego cyklu produkcyjnego surowiec każdego produktu jest z osobna tarty i natychmiast, w atmosferze specjalnego spożywczego gazu obojętnego, pełniącego funkcję przedłużającą przydatność do spożycia, umieszczany w opakowania chroniące zawartość przed światłem. Dodatkowo tarte bakalie marki BackMit nie zawierają dodatków, które z reguły zmieniają smak ciasta, mamy zatem pewność stosowania naturalnych wyrobów, zapewniających najwyższą jakość i indywidualność własnych przepisów. Na szczególną uwagę zasługuje również ujednolicona szata graficzna, która wzbogacona została o ciekawe przepisy, ułatwiające przygotowanie doskonałych wypieków.
Tarte Orzechy Wloskie, Tarte Orzechy laskowe oraz Tarte Migdały marki BackMit zakupić możemy w woreczkach 200 gramowych, z kolei Mak mielony, dla zwiększenia komfortu pieczenia w okresie świątecznym, zarówno w opakowaniach 200 gramowych, jak i 1 kg.
(M.D)
Czas deklaracji się skończył, teraz liczy się działanie...
Inwestycja o wartości ponad 25 milionów euro pozwoliła na...
W maju 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach...
Podrożeć mogą produkty spożywcze...
Eksperci apelują o mądre instrumenty wsparcia...
Problemem są też niejasne ich interpretacje...
Firmy apelują o szybkie wdrożenie przepisów...
Konieczne jest złagodzenie podejścia...