Jogurty zawierające wyłącznie cukry z owoców powinny być nieodłącznym składnikiem codziennego jadłospisu jako element zróżnicowanej diety, zastępując inne produkty wysoko przetworzone zawierające duże ilości cukrów.
Dostępne są w asortymencie czterech smaków: brzoskwinia-mango (150g i 330g), truskawka-kiwi (150g i 330g), gruszka-jabłko(150g), wiśnia-malina(150g).
(M.D)
tagi: BAKOMA ,
Startujący niedługo system kaucyjny nie jest gotowy do...
Analiza 91 tys. cen detalicznych pokazała, że w lipcu...
To pierwsze tego typu rozwiązanie na polskim rynku, a dla...
Rozmowę kwalifikacyjną warto traktować jak dialog...
Zdaniem ekspertów, dane pokazują coraz większą...
W obliczu narastających napięć geopolitycznych i...
To coraz istotniejszy klient dla sektora bankowego...
Instytucje kontrolujące stopniowo zmieniają swój charakter...