Mąka Lubella Pełne Ziarno 3 zboża do wypieku chleba to specjalnie opracowana kompozycja 3 zbóż: pszenicy, żyta i orkiszu. Powstała z całych ziaren, w tym z łusek, które zawierają najwięcej błonnika i składników mineralnych.
Wysokiej jakości wielozbożowa mąka z pełnego ziarna to gwarancja udanego pieczenia.
(M.D)
tagi: lubella ,
Według najnowszego raportu rynkowego, 80,4% Polaków w wieku...
Przedstawiciele Spółdzielni Mleczarskiej Mlekpol udzielili...
Pierwsze półrocze br. to kolejny okres spadku rynku piwa w...
Ze wstępnych danych Ministerstwa Rodziny, Pracy i Polityki...
Przedsiębiorcy wskazują, jak zaktywizować cztery wykluczone...
Jak wynika z analizy danych MRiT, w maju liczba wniosków...
Według najnowszego rynkowego raportu, obecnie 18,4% Polaków...
W UE co roku wytwarza się ponad 2,2 mld t odpadów...