Konkurs Najlepszego Smaku organizowany jest co roku przez Międzynarodowy Instytut Smaku i Jakości (iTQi). W jego jury zasiada ponad stu specjalistów zrzeszonych w najsłynniejszych europejskich stowarzyszeniach kulinarnych. Przez kilka dni w tzw. „ślepych testach" (nie znając marki, ani kraju pochodzenia jury analizuje smak, zapach, a także „pierwsze wrażenie" jedzenia i napojów) oceniają oni wyroby z najróżniejszych zakątków świata. Najlepszym produktom przyznwana jest nagroda Superio Taste świadcząca o jakości, klasie i wyjątkowym smaku.
Cisowianka Perlage i Classique dostępne są w butelkach o pojemności 0,7 wykonych z najwyższej jakości materiału łączącego w sobie lekkość plastiku i estetykę szkła. Wkrótce dostępne będą także w niezwykle eleganckich, szklanych butelkach o pojemnościach 0,3 i 0,7 l.
(Maja Święcka)
tagi: Cisowianka ,
21 listopada 2024 roku w wieku 68 lat zmarł Krzysztof Pakuła...
W październiku 2024 r. całkowita wartość sprzedaży w...
W tym roku Polacy planują mniej kosztowne święta niż...
Obie strony czeka kilka lat przygotowań...
Sztuczna inteligencja jest coraz mocniej wykorzystywana przez...
Ankietowani wskazali pięć rzeczy, których obecnie...
Do zmian muszą się dostosować także małe przedsiębiorstwa...
Z początkiem stycznia 2025 roku Polska obejmie rotacyjną...